• Niciun produs în coș.
Coș Total:0.00 lei

Cafea cu miere si usturoi ?

Cafea cu miere si usturoi ?

Aceasta reteta sigur va veni pe gust iubitorilor de cafea, care tind să experimenteze și să caute să-și extindă poftele lor gastronomice.

Ingrediente:

• 200 ml de apă;
• o linguriță de boabe cafea marunțite;
• o linguriță de miere;
• o fâșie subțire de căței de usturoi;
• o felie de lamaie (pentru decor).

Cum se pregătește:

1. În ibric turnam cafeaua mărunțită și se pune o felie foarte subțire de usturoi .
2. Se fierbe apă și așteptați conținutul lichid să se răcească și turnăm în ibric.
3. De trei ori se aduce la fierbere, dar nu se fierbe, în caz contrar întregul aromat va părăsi, iar pregătirea ulterioară își pierde sensul.
4. Conținutul ibricului se toarnă în paharul pregătit, adăugăm miere de albine. Nu este necesar să se agite: așteptați până când mierea se dizlepește de lingură și se topește în lichidul fierbinte.
5. Decorați cu felie de lamîe- citrusul va adăuga cafelei un gust deosebit. Gata.

Timp de gătire: 10 minute

cafea