• Niciun produs în coș.
Coș Total:0.00 lei

El Salvador San Jose Ruffatti Microlot Verde

Fermă a fost cumpărată în anul 1934 de către domnul Rodolfo Ruffati, fost proprietar al unui magazin de bricolaj. Datorită pasiunii pentru cafea s-a dedicat în totalitate cultivării acesteiaSituată în regiunea Apaneca Santa Anala o altitudine de 1379-1645m, cafeaua este cultivată pe un sol vulcanic, foarte bogat în minerale și beneficiază de un microclimat ideal. Recoltarea este făcută manual de către o echipa foarte bine pregătităAstăzi fermă este lăsată în grijă strănepoților Mauricio, Adela și Fiorella Ruffatti. Împreună cu Federico Pacas, managerul stației de procesare umede Tuxpal, au adus cafeaua la un nivel foarte înalt. Varietatea este un microlot de red bourbon. Te vei  bucură de notele florale, fructate, în special măr verde și piersică, cu o aciditate și o corpolentă medie.

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.