• Niciun produs în coș.
Coș Total:0.00 lei

Ethiopia Sidamo

Ethiopia produce unele dintre cele mai unice și fascinante cafele din lume. Este cultivată la atitudini cuprinse între 1700-2000m. Cafele din regiunea Sidamo sunt cunoscute pentru cafelele spălate ce oferă o claritate excepțională, aciditate de citrice și arome de flori. Există circa 50 de cooperative în această regiune și pot produce în jur de 2000 de tone de cafea. Cireșele sunt culese manual. Se decorticheaza imediat cum ajung la cooperativădupă care urmează procesul de fermentare umedă. Iar la sfârșit sunt lăsate  se usuce. Această cafea este un mix de multe varietăți specifice Ethiopiei. Cafeaua are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun între corp, aciditate. Este fructată cu note de cacao, flori de cafea și caise

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.