• Niciun produs în coș.
Coș Total:0.00 lei
Vânzare

Honduras San Jose

Pentru comenzile de 5 kg, veți primi 5 pungi a câte 1 kg

 

Vei regăși un buchet complex în cele 2 varietăți cultivate (caturra, catuai), note de iasomie, ciocolată, nuci și fructe de pădure. Este o cafea echilibrată, cu o aciditate plăcută, cremoasa și foarte dulce. Fondată încă din 1860 de către Pablo Paz, al doilea fermier din această zona, și transmisă din generație în generație, fermă a fost moștenită de către Arnold Jose Paz Mejia, strănepotul lui Pablo.  Acesta face parte din a patra generație a familiei și este dedicat acestei activități. Fermă este situată în regiunea Santa Barbara, la o altitudine de 1411 m. Singurul venit al familiei este producția de cafea. Arnold are astăzi doar 5 angajați permanenți si 18 temporari în timpul perioadei de recoltare.

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.