• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei

Cum să alegi cafeaua potrivită pentru gustul tău?

Bun venit în universul plin de arome al cafelei, unde HotSpot Coffee vă întâmpină cu brațele deschise pentru o călătorie senzorială unică. Aflați secretul găsirii cafelei perfecte în doar câțiva pași simpli, transformând fiecare ceașcă într-o aventură captivantă!

Cum să găsiți gustul perfect?

Odată cu extinderea culturii cafelei dincolo de granițele ei tradiționale, alegerea cafelei potrivite a devenit o artă în sine. Chiar dacă mai puțini dintre noi mai poposesc în cafenele, pasionații prepară tot mai des cafeaua acasă. Secretul descoperirii gustului ideal începe prin alegerea cafelei perfecte, iar Hotspot Coffee vă oferă o varietate de blenduri pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Dar cum faceți alegerea potrivită?

Cum să găsiți gustul perfect?

Criterii pentru alegerea cafelei

Când începeți să cumpărați cafea pentru acasă, adesea vă îndreptați către branduri consacrate. Cu toate acestea, nu uitați că, de multe ori, plătiți mai mult pentru nume decât pentru gust. Hotspot Coffee vă sfătuiește să vă îndreptați atenția către propriile preferințe și să explorați. Iată câteva criterii pentru a face alegerea potrivită:

 1. Varietatea de cafea

Arabica: Cele mai populare și rafinate boabe, oferind o paletă bogată de gusturi, de la note florale și fructate până la nuci și ciocolată.

Robusta: Cu un cost mai accesibil și un gust puternic, aceasta adaugă amărăciune și forță băuturii datorită conținutului mai ridicat de cofeină.

Liberica: O opțiune economică, cu un conținut ridicat de cofeină, ideală pentru cei care caută energie.

 1. Gradul de prăjire

Ușoară (scandinavă): Gust ușor și acrișor, perfect pentru băuturile cu lapte. De exemplu, încercați Caramel & Nuts Blend

Medie (vieneză sau franțuzească): Aromă bogată, ideală pentru Americano sau cafea cu filtru. Recomandăm Indonesia Sumatra

Puternică (italiană): Gust intens, cu amărăciune pronunțată, potrivită pentru espresso sau cafea orientală. Încercați Italian Espresso Blend  pentru o experiență autentic italiană.

Gradul de prăjire

 1. Gradul de măcinare și modul de preparare

Grosier: Pentru presa franceză, cu un timp de preparare de aproximativ 4 minute.

Mediu: Pentru aparatele de cafea cu gheizer („moka”) sau filtru.

Fin: Pentru espresso și cafea în stil oriental.

Hotspot Coffee vă oferă libertatea de a alege și vă permite să personalizați gradul de măcinare, astfel încât să vă bucurați de gustul preferat al cafelei, indiferent de modul în care o pregătiți.

Descoperiți lumea aromată a cafelei alături de Hotspot Coffee și transformați fiecare dimineață într-o experiență delicioasă!

 • Indonesia Sumatra

  Varietate: Typica
  Altitudine: 1300 m
  Regiunea: Sumatra
  Fermă: Mandheling
  Procesare: Spălată
  Clasificare: Premium size 17/18

  Uneori, cu toții ne dorim o izolare agreabilă undeva pe insula Sumatra, unde să „vorbim” doar cu palmierii, nisipul și briza mării. Gustați cafeaua picantă capabilă sa teleporteze simțurile dvs.  Cum reușește?

  Gustul va fi pur și simplu copleșit cu note de cedru, ciocolată, iar din acel moment basmul nu va mai înceta.

  46.00 lei
 • Italian Espresso Blend

  Simțiți azi o stare de somnolență și vreți să vă recăpătați energia? Urgent consumați un espresso italian adevărat! Gustul echilibrat al boabelor de cafea proaspăt prăjite, vă va oferi un impuls de vivacitate și dispoziție pozitivă, iar gulerul spumat dublu, va pondera tăria clasică. Nu dormiți – trăiți clipa chiar în acest moment!

  36.00 lei
  4.8571428571429 out of 5
 • Caramel & Nuts Blend

  Îți place cappuccino sau latte? Atunci această cafea este pentru tine. O combinație delicată cu note de nuci, alune, migdale și fistic cu adaos de cacao, îți vor oferi impresii noi și un val de inspirație. Iar aroma intensă cu note savuroase de caramelă te va invada cu unde de încântare, pentu ca mai apoi să-ți ofere mult dorita stare de relaxare.

  36.00 lei
  5 out of 5
Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau