• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei

Explorând Freedo Cappuccino: O nouă interpretare răcoritoare a cafelei

Explorând Freedo Cappuccino: O nouă interpretare răcoritoare a cafelei

Freedo Cappuccino a apărut ca o inovație îndrăzneață în lumea cafelei, fiind inspirat de dorința de a oferi o alternativă revigorantă la băuturile calde obișnuite. Această băutură răcoritoare îmbină espresso-ul puternic cu laptele spumos și gheața, oferind o experiență de savurare unică și răcoritoare.

Pentru a pregăti Freedo Cappuccino, veți avea nevoie de următoarele:

 • Espresso dublu
 • Lapte spumat
 • Gheață

Prepararea unui Freedo Cappuccino este foarte ușoară:Pregătirea este simplă:

Preparați un espresso dublu și lăsați-l să se răcească puțin.

Spumați laptele proaspăt până când obțineți o spumă fină și catifelată.

Adăugați gheață într-un pahar înalt.

Turnați espresso-ul peste gheață și adăugați laptele spumat.

Opțional, decorați cu siropuri aromate sau condimente.

Băutura finită va avea aproximativ 180 ml și va oferi o explozie revigorantă de gust, cu aproximativ 60-80 de calorii, în funcție de cantitatea de lapte utilizată.

Gătitul la domiciliu Preparare și sugestii:Inovații și variante:

Adaosuri moderne pot fi siropurile aromate sau condimente pentru a personaliza gustul. De la vanilie la scorțișoară, există multe opțiuni pentru a adăuga o notă distinctivă băuturii.

Prepararea la domiciliu și sugestii:

Pentru a pregăti Freedo Cappuccino acasă, aveți nevoie de un espressor și un aparat de spumare pentru lapte. Secretul constă în echilibrul perfect între espresso-ul puternic, laptele spumos și gheață.

Cafele Potrivite de la HotspotCafele Potrivite de la Hotspot:

Hotspot oferă soiuri de cafea cu arome bogate și măcinături fine, ideale pentru a pregăti Freedo Cappuccino Rece. Încercați Hotspot Blend sau Italian Blend pentru o experiență autentică și satisfăcătoare.

Freedo Cappuccino a devenit rapid o alegere populară datorită gustului său unic și răcoritor, fiind perfect pentru a vă răsfăța în zilele calde sau pentru a vă oferi o doză de energie în orice moment al zilei.

 

 • Indonesia Sumatra

  Varietate: Typica
  Altitudine: 1300 m
  Regiunea: Sumatra
  Fermă: Mandheling
  Procesare: Spălată
  Clasificare: Premium size 17/18

  Uneori, cu toții ne dorim o izolare agreabilă undeva pe insula Sumatra, unde să „vorbim” doar cu palmierii, nisipul și briza mării. Gustați cafeaua picantă capabilă sa teleporteze simțurile dvs.  Cum reușește?

  Gustul va fi pur și simplu copleșit cu note de cedru, ciocolată, iar din acel moment basmul nu va mai înceta.

  46.00 lei
 • Italian Espresso Blend

  Simțiți azi o stare de somnolență și vreți să vă recăpătați energia? Urgent consumați un espresso italian adevărat! Gustul echilibrat al boabelor de cafea proaspăt prăjite, vă va oferi un impuls de vivacitate și dispoziție pozitivă, iar gulerul spumat dublu, va pondera tăria clasică. Nu dormiți – trăiți clipa chiar în acest moment!

  36.00 lei
  4.8571428571429 out of 5
 • Hotspot Blend – 100 % Arabica

  Faceți cunoștință cu specialitatea noastră de cafea! Gândită pentru dvs., am creat o băutură super-echilibrată, datorită căreia veți experimenta cu toate papilele gustative întregul farmec al boabelor de cafea proaspăt prăjite. Perfect pentru servirea într-o cafenea urbană – iubitorii de espresso vor fi încântați! Soi – 100% Arabica.

  38.00 lei
  4.8 out of 5
Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau