• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei

Catalog

Showing all 45 results

 • Costa Rica – Puente Tarrazu

  Vă prezentăm cea mai căutată cafea de clasa premium din toată Costa Rica. Crescute la o altitudine de 1700 de metri, boabele de cafea din soiurile Katura și Bourbon (Arabica) au absorbit energia soarelui, a apei de ploaie și a aerului curat de munte. Simte melodia aromelor compusă din note de flori, fructe și nuci.

  50.00 lei 38.00 lei
 • Kenya AA+ Kegwa Estate Verde

  Regiunea: Ngiriambu

  Altitudine: 1550 – 1720 m

  Varietate: SL 28 , Ruiru 11

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 18/19

  Note: Bergamotă, Caramel, Fructe Coapte, Mere, Coacăze Roșii, Aciditate de Vin, Foarte Dulce

  120.00 lei
 • Malawi Pamwamba AA

  Regiunea: Pamwamba

  Altitudine: 1200 – 1700 m

  Varietate: Bourbon & Ruiru

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Corp Puternic, Aromă Citrică, Aciditate Medie & Vin Alb

  48.00 lei
 • Set 1 ”Delicios”

  Ești iubitor de cafea cu arome intense? Avem vești bune!
  Am format set ”Delicios” din 6 blenduri diferite de cafea: HotSpot Blend, Brazilia Blue Diamond, Burundi Butinda, Tanzania AA Plus, Peru Cajamarca, Panama Bambito Estate.
  Cumpără acum și savurează cea mai aromată cafea proaspăt prăjită!
  Ofertă valabilă în perioada 1-30 Iunie.

  *Setul este format din 6 pungi de cafea, a câte 250 g

  300.00 lei
 • Set 2 ”Deosebit”

  Ești iubitor de cafea de calitate? Avem vești bune!
  Am format set ”Delicios” din 6 blenduri diferite de cafea: San Augustin, Indonesia Sumatra, Rwanda
  Supreme Ishema, Ethiopia Sidamo, Cuba Serrano Lavado, Burundi Butinda.
  Nu rata șansa de a savura cafea excepțională la un preț mic!
  Ofertă valabilă în perioada 1-30 Iunie.

  *Setul este format din 6 pungi de cafea, a câte 250 g

  300.00 lei
 • Set 3 ”Special”

  Experimentează o explozie de arome cu setul ”Special” de la HotSpot! Am format setul din 6 blenduri diferite de cafea: Kenya Kegwa AA Plus Estate, San Domingo Barahona AA, Caramel & Nuts Blend, Honduras San Jose, Burundi Butinda, Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot.
  Cumpără acum și savurează cea mai aromată cafea proaspăt prăjită!
  Ofertă valabilă în perioada 1-30 Iunie.

  *Setul este format din 6 pungi de cafea, a câte 250 g

  300.00 lei
 • Set 4 ”Aromat”

  Ești iubitor de cafea cu arome intense? Avem vești bune!
  Am format set ”Aromat” din 6 blenduri diferite de cafea:
  El Salvador San Jose, Guatemala Finca El Pilar, Blend of Love, Brazilia Blue Diamond, Costa Rica – Puente Tarrazu, Burundi Butinda
  Cumpără acum și savurează cea mai aromată cafea proaspăt prăjită!
  Ofertă valabilă în perioada 1-30 Iunie.

  *Setul este format din 6 pungi de cafea, a câte 250 g

  300.00 lei
 • Set 5 ”Gust unic”

  Setul ”Gust unic” este pentru adevărații iubitori de cafea! Setul este format din 6 blenduri diferite de cafea: HotSpot Blend, Tanzania AA Plus, Burundi Butinda, Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot, Nicaragua Las Morenitas, Panama Bambito Estate
  Nu rata șansa de a savura cafea excepțională la un preț mic!
  Ofertă valabilă în perioada 1-30 Iunie.

  *Setul este format din 6 pungi de cafea, a câte 250 g

  300.00 lei
 • Caramel & Nuts Blend

  Îți place cappuccino sau latte? Atunci această cafea este pentru tine. O combinație delicată cu note de nuci, alune, migdale și fistic cu adaos de cacao, îți vor oferi impresii noi și un val de inspirație. Iar aroma intensă cu note savuroase de caramelă te va invada cu unde de încântare, pentu ca mai apoi să-ți ofere mult dorita stare de relaxare.

  36.00 lei
  5 out of 5
 • Rwanda Supreme Ishema Verde

  Regiunea : Ishema

  Altitudine : 1600 – 1900 m

  Varietate : Bourbon

  Procesare : Spălare

  Clasificare : Premium

  Size : 16/18

  Note : Florale , Cireșe Negre , Ciocolată , Aciditate de Vin , Lămâie & Foarte Dulce

  117.00 lei
 • Ethiopia Sidamo

  Cafeaua care îți va oferi de fiecare dată o explozie de emoții senzoriale. Boabele de cafea întruchipează mii de soiuri din toată Ethiopia. Fiecare ceașcă ascunde un nou mister al combinației aromate dintre flori de cafea, fructe coapte și cacao, care nu se va mai repeta niciodată. Trăiește clipa și bucură-te de noile descoperiri.

  44.00 lei
  4.7777777777778 out of 5
 • Ethiopia Sidamo Verde

  Ethiopia produce unele dintre cele mai unice și fascinante cafele din lume. Este cultivată la atitudini cuprinse între 1700-2000m. Cafele din regiunea Sidamo sunt cunoscute pentru cafelele spălate ce oferă o claritate excepțională, aciditate de citrice și arome de flori. Există circa 50 de cooperative în această regiune și pot produce în jur de 2000 de tone de cafea. Cireșele sunt culese manual. Se decortichează imediat cum ajung la cooperativădupă care urmează procesul de fermentare umedă. La sfârșit sunt lăsate  se usuce. Această cafea este un mix de multe varietăți specifice Ethiopiei. Cafeaua are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun între corp, aciditate. Este fructată cu note de cacao, flori de cafea și caise

  99.00 lei
 • Hotspot Blend – 100 % Arabica

  Faceți cunoștință cu specialitatea noastră de cafea! Gândită pentru dvs., am creat o băutură super-echilibrată, datorită căreia veți experimenta cu toate papilele gustative întregul farmec al boabelor de cafea proaspăt prăjite. Perfect pentru servirea într-o cafenea urbană – iubitorii de espresso vor fi încântați! Soi – 100% Arabica.

  38.00 lei
  4.8 out of 5
 • Panama Bambito Estate Verde

  Ferma Bambito este amplasată în apropierea vulcanului Baru, în regiunea Chiquiri. Varietățile produse sunt 50% catuai, 45% caturra, 5% typica, la o altitudine de 1632 – 1821m. Temperaturile în această zonă sunt cuprinse între 10 și 24 ͦC. Datorită temperaturilor joase și a altitudinii ridicate măturarea cireșelor se realizează mai lent, iar rezultatul este spectaculos: o cafea mult mai dulce și mai acidă.

  Datorită  combinației de varietăți se va obține cea mai mai densă cafea preparată din America CentralăRecolta are loc din decembrie până în martie și sunt angajați în jur de 40 de oameni pentru a culege manual toate cireșele. Uscarea se face la soare 12 ore, iar apoi în uscătoare mecanice, numite Guardiolas, până se ajunge la umiditate de 11-12%.

  114.00 lei
 • Brazilia Blue Diamond

  Adusă din regiunea Cerrado Mineiro, cafeaua dulce-cremoasă cu aciditate plăcută de mandarine vă va duce direct pe vârfurile munților unde a fost crescută. Are o aromă moale de migdale și ciocolată care va accentua diamantul tău interior, iar retrogustul său lung și plăcut îți va consolida simțurile.

  38.00 lei
  4.8 out of 5
 • Costa Rica – Puente Tarrazu Verde

  Regiunea: Tarrazu Valley

  Altitudine: 1650 – 1700 m

  Varietate: Catura & Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Florale, Fructe & Nuci

  105.00 lei
 • Brazilia Blue Diamond Verde

  Regiunea Cerrado Mineiro este recunoscută pentru producerea cafelei de cea mai bună calitate și este și una din cele mai importante centre de cafea din lume. Cafeaua este crescută la altitudini de 1100-1200m, de către Versi Crivelenti Ferrero, proprietarul fermei Pantano, procesată natural cu o foarte mare atențieDatorită altitudinilor ridicate, aproape de cer, Blue Diamond poartă o delicioasă aciditate citricăsimilară mandarinelor. În plus, față de corpolența ridicatăaceasta are și un retrogust lung și plăcut.  Regiunea Cerrado Mineiro este recunoscută pentru producerea cafelei de cea mai bună calitate și este și una din cele mai importante centre de cafea din lume. Gust puternic: migdale, ciocolată. O cafea cremoasă și dulce, cu un retrogust lung și plăcut. Aromă: Foarță intensă cu note de migdale

  85.00 lei
 • Merry Christmas Blend

  Blendul Merry Christmas vine cu un cadou aromagic, care-ți va dărui o plăcere dubla de Crăciun – este un amestec de boabe, special conceput de HotSpot Coffee pentru sărbătorile de iarnă. Echipa noastră a creat un vals de arome, în care veți sesiza note de fructe coapte, nucă picantă și vin fiert. Mireasma magică a cafelei va fi un adaos perfect la masa de Crăciun, in preajma oamenilor dragi, reuniți de sarbatori.

  Crăciun fericit alături de HotSpot Coffee!

  46.00 lei
 • Guatemala Finca El Pilar Verde

  Regiunea: Antigua

  Altitudine: 1500 – 2000 m

  Varietate: Red Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Aciditate Dulce și Citrică, Cacao, Caise & Piersică

  107.00 lei
 • Italian Espresso Blend

  Simțiți azi o stare de somnolență și vreți să vă recăpătați energia? Urgent consumați un espresso italian adevărat! Gustul echilibrat al boabelor de cafea proaspăt prăjite, vă va oferi un impuls de vivacitate și dispoziție pozitivă, iar gulerul spumat dublu, va pondera tăria clasică. Nu dormiți – trăiți clipa chiar în acest moment!

  36.00 lei
  4.8571428571429 out of 5
 • El Salvador San Jose Ruffatti Microlot

  Ce este un microlot? Un lot exclusiv de cafea direct de la fermier, fapt care presupune controlul riguros la cultivarea, colectarea și prelucrarea boabelor. Vă prezentăm Red Bourbon (Arabica) cu un buchet fermecător de arome, protagoniștii căruia sunt piersica, mărul verde și notele florale, însoțite de aciditate delicată.

  50.00 lei
  4.8 out of 5
 • Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot

  Stația de procesare Kokanna este situată în zona Gedeo, la 60 de km de orașul Yirgacheffe, la o altitudine de 1800-2100m. Producătorii locali duc recolta, culeasă manual, la moară. Aici are loc primul proces: sortarea, după care sunt decorticate și lăsate la fermentat în bazine cu apă timp de 36-48 de ore, urmând a fi spălate în apă limpede pentru a înlătura orice urmă de mucilagiu. Boabele sunt uscate la soare pe niște paturi ridicate și întoarse constant la 2-3 ore în primele zile ale procesului de uscare. Circulația aerului acestei micro-regiuni oferă o uscare uniformă boabelor, iar în 10-12 zile ajung la o umiditate ideală de 11,5%.

  Acest microlot conține un mix de varietăți specifice acestei zone.

  Cafeaua pe care o vei căuta din nou… Acum imaginează-ți că aroma din ceașcă îți umple aerul cu note tentante de vin cu nuanțe de mure, zmeură și coacăze negre, iar vibrațiile florilor de iasommie culmină acest festival al gustului.

  51.00 lei
  4.8333333333333 out of 5
 • Honduras San Jose Verde

  Vei regăsi un buchet complex în cele 2 varietăți cultivate (caturra, catuai), note de iasomie, ciocolată, nuci și fructe de pădure. Honduras San Jose este o cafea echilibrată, cu o aciditate plăcută, cremoasă și foarte dulce. Fondată încă din 1860 de către Pablo Paz, al doilea fermier din această zona, și transmisă din generație în generație, ferma a fost moștenită de către Arnold Jose Paz Mejia, strănepotul lui Pablo.  Acesta face parte din a patra generație a familiei și este dedicat acestei activități. Ferma este situată în regiunea Santa Barbara, la o altitudine de 1411 m. Singurul venit al familiei este producția de cafea. Arnold are astăzi doar 5 angajați permanenți și 18 temporari în timpul perioadei de recoltare.

  83.00 lei
 • Nicaragua Las Morenitas Verde

  În zonele muntoase din Nicaragua, nord-vest a orașului Jinotega, într-o zonă de pădure tropicală, la mijlocul muntelui este proprietatea Morenitas. Înconjurată de multe specii de plante, cum ar fi nuc, cedru, guava și zapotillo și animale ca lene, zanate și cenzontle,precum și  de o natură luxuriantă. Ferma este situată la o altitudine de 1200m, un climat subtropical, cu temperaturi anuale de 15-26 C. Aceste condiții geografice privilegiate sunt ideale pentru cultivarea cafelei. Recoltarea se face când boabele sunt coapte, bob cu bob și numai cele care sunt coapte. Cireșele sunt duse direct la moară unde are loc procesul de decorticare și cel de fermentare umedă (36h).

  Gust: Ciocolată, caramel și nuci de macadamia. Are o aciditate plăcută, dulce, densitate medie și un retrogust lung. Aromăciocolată cu nuci de macadamia și vanilie.

  85.00 lei
 • San Augustin

  Admirăm cât de delicat este evidențiat echilibrul acestei cafele. Fuzionând între ele soiurile de Caturra și Castillo au creat o capodoperă a artei cafelei. Are un gust nobil, corpolent, cu note delicate de migdale prăjite și ciocolată, însoțite de un ușor tril al acidității malice, iar fiecare picătură din ceașcă își păstrează dulceața naturală.

  38.00 lei
 • Tanzania AA PLUS Verde

  Regiunea: Mbeya

  Altitudine: 1100 – 1700 m

  Varietate: Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Florale, Mere Verzi

   

  89.00 lei
 • El Salvador Finca El Carmen Verde

  Regiunea: Ahuachapan

  Altitudine: 1300 m

  Varietate: Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Ciocolată, Caramel, Praline & Aciditate Scăzută

  82.00 lei
 • Kenya Kegwa AA PLUS ESTATE

  Regiunea: Ngiriambu

  Altitudine: 1550 – 1720 m

  Varietate: SL 28, RUIRU 11

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 18/19

  O, acest parfum dulce care amintește de copilărie… Boabele de cafea din Kenya cu siguranță îți vor aminti de copilul din tine! Paleta parfumată de arome îți va „colora” senzațiile cu exuberanța fructelor coapte, în special cu aroma de măr, și te va surprinde cu aciditatea plăcută a coacăzelor roșii. Iar capodopera va fi finalizată cu o elegantă notă de vin – fructul nu mai este interzis! Avem disponibile boabe de cafea Kenya și cafea măcinată.

  59.00 lei
  4.875 out of 5
 • Safari Coffee

  Regiunea: 4 ZONE IMPORTANTE DE CULTIVARE

  Altitudine: 1550 – 2000 m

  Varietate: UN MIX FORMAT DIN 4 SOIURI

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Оoo, această incursiune în natura sălbatică a gusturilor vă va tulbura imaginația! Combinația uluitoare din patru soiuri de cafea de categoria premium vă va oferi senzații cu totul noi. La ce vă aventurați? Veți naviga pur și simplu pe corabie de fructe condusă de un căpitan de mere, prin marea vinului cu valuri de citrice, iar coacăzul roșu va fi vela umflată de vântul de zmeură.

  65.00 lei
  5 out of 5
 • San Domingo Barahona AA Verde

  Regiunea: Barahona

  Altitudine: 1400 – 1700 m

  Varietate: Catura , Catuai

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Florale, Corp Mediu, Echilibrată, Aciditate Medie & Caramel

  82.00 lei
 • Columbia La Argelia Microlot Verde cafea Epuizat
  Columbia La Argelia Microlot Verde

  Localizata in departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma La Argelia se afla situata la o altitudine perfecta (1580-1900m) si produce o cafea delicioasa! Dulce, cu un buchet aromatic complex in care predomina notele de fructe (portocale, piersici). La Argelia este o ferma de dimensiuni mici, ce produce 150-300kg pe luna. Faptul ca este situata pe malul unui rau, intr-o zona cu umiditate specifica, cu ploi permanente ii confera cafelei caracteristici speciale. Culeasa manual, cireasa cu cireasa, cu mare atentie si grija, de catre echipa lui Amparo Herrera, proprietara fermei, cafeaua este procesata umed, cu apa naturala de izvor si uscata la soare. Te vei bucura de o cafea aromata cu tente de caramel, migdale, foarte dulce, cu o aciditate citrica pronuntata, de portocale si un corp mediu.

  85.00 lei
 • Cuba Serrano Lavado

  Cauți o aromă complexă, care să-ți stârnească imaginația? Te vei simți învăluit de mirosul fumului de tutun,  intrand pentru o clipă în starea de meditație, pentru ca apoi să fii trezit de aroma proaspătă a ciocolatei negre. Călătoria  “dulce” culminează cu nuanțe de nucă și aciditate ușoară medie pentru a lăsa loc fanteziilor tale.

  Ferma: Serrano Lavado
  Varietate: Typica
  Altitudine: 1500 m
  Procesare: spălată
  Clasificare: Premium screen size 17/18
  Arome: nuci, cacao, tutun, ciocolată neagră, aciditate ușoară
  46.00 lei
  5 out of 5
 • El Salvador San Jose Ruffatti Microlot Verde

  Ferma a fost cumpărată în anul 1934 de către domnul Rodolfo Ruffati, fost proprietar al unui magazin de bricolaj. Datorită pasiunii pentru cafea s-a dedicat în totalitate cultivării acesteia. Situată în regiunea Apaneca Santa Ana, la o altitudine de 1379-1645m, cafeaua este cultivată pe un sol vulcanic, foarte bogat în minerale și beneficiază de un microclimat ideal.

  Recoltarea este făcută manual de către o echipă foarte bine pregătită. Astăzi ferma este lăsată în grijă strănepoților Mauricio, Adela și Fiorella Ruffatti. Împreună cu Federico Pacas, managerul stației de procesare umede Tuxpal, au adus cafeaua la un nivel foarte înalt.

  Varietatea este un microlot de red bourbon. Te vei  bucura de notele florale, fructate, în special măr verde și piersică, cu o aciditate și o corpolentă medie.

  82.00 lei
 • Nicaragua Las Morenitas

  Aveți în față un exemplar de cafea cultivată în cele mai bune condiții – pe vârful unui munte cu o climă subtropicală.  Aceasta înseamnă că veți anticipa un gust echilibrat de boabe de cafea deosebit de coapte! Impresionați-vă  imaginația cu arome dulci de ciocolată, caramel, vapori vanilați de nuci de macadamia și aciditate subtilă.

  40.00 lei
  5 out of 5
 • Decaffeinated Coffee

  Decaffeinated Coffee

  Varietate: Arabica

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 17/18

  Ideală pentru cei care vor să se energizeze, dar treptat și ușor.

  40.00 lei
 • Panama Bambito Estate

  Este un cadou pentru adevărații amatori de cafea – cea mai densă cafea din America Centrală! Totul datorită asamblajului unic din varietățile Catuai (50%), Caturra (45%) și Typica (5%). Astfel, gustul fiecărei cești este „desenat” în felul său: cuiva îi va apărea un peisaj dulce, altuia – tabloul tăriei, în timp ce alții vor regăsi imaginea unei nature statice redând echilibrul boabelor de cafea.

  53.00 lei
 • Rwanda Supreme Ishema

  Regiunea : Ishema

  Altitudine : 1600 – 1900 m

  Varietate : Bourbon

  Procesare : Spalare

  Clasificare : Premium

  Size : 16/18

  Cât de îndepărtată este Africa de Est și cât de aproape este cafeaua din soiul Bourbon… Crescute în preajma gorilelor montane și maimuțelelor aurii, boabele de cafea au absorbit energia exuberantă și sunt gata să vă transmită puterile lor naturale. Explozii de note florale, pasiunea vișinelor negre, veselia ciocolatei, flirtul lămâilor și inspirația parfumului de vin – iată ce vă așteaptă!

  56.00 lei
 • Peru Cajamarca

  Regiunea: Peru Cajamarca

  Altitudine: 1700 – 2000 m

  Varietate: Caturra, Typica, Yellow Catui

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Mesaj din America de Sud! Boabele de cafea „Katurra”, „Typica” și „Yellow Catuay” au coborât de la o altitudine de 2000 de metri, pentru a vă „povesti” cu savoare despre patria lor în ceașca preferată. Fiți gata să auziți notele aromate de măr verde copt, să simțiți exclamațiile potolite ale acordurilor muzicale de ciocolată neagră, iar pe final să rămâneți uimit de frumusețea tihnei de caramel.

  45.00 lei
  4.8 out of 5
 • Guatemala Finca El Pilar

  Ce gust au dansurile latino americane? Răspunsul îl poți găsi dacă încerci cafeaua din regiunea Antigua a Guatemalei – vei simți vârtejul aromelor de caisă fină, piersică zglobie și lămâie jucăușă, culminând cu un gust plăcut de cacao. Vă poftim la dans!

  Regiunea: Antigua

  Altitudine: 1500 – 2000 m

  Varietate: Red Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Aciditate Dulce și Citrică, Cacao, Caise & Piersică

  45.00 lei
 • Blend Of Love

  Îți dorești să te simți copleșit de un val de tandrețe caldă în doi cu o pasiune arzătoare? Încearcă combinația dintre aroma ușoară de fructe, savoarea vinului seducător și note de nucă, întruchipate în boabele proaspăt prăjite. Este cafeaua perfect potrivită pentru serile romantice cu a doua jumătate , în special de Dragobete.

  46.00 lei
 • San Domingo Barahona AA

  Regiunea: Barahona

  Altitudine: 1400 – 1700 m

  Varietate: Catura , Catuai

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Auziți? … Sunetul valurilor din Marea Caraibelor răzbate prin boabele de cafea Caturra și Catuai… Crescută pe coasta apelor corsare, cafeaua le-a absorbit spiritul și temperamentul. Prin urmare, să nu vă mirați dacă vă veți simți stăpânul mării, după ce vă veți bucura la maxim de notele florale și de caramel ale unui gust super echilibrat!

  50.00 lei
 • Tanzania AA PLUS

  Regiunea: Mbeya

  Altitudine: 1100 – 1700 m

  Varietate: Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Euforia în versiunea africană este ceea ce vă va dărui cafeaua din soiul Bourbon. Călătoria către chintesența gustului va demara cu un preludiu blând de mere verzi, a căror gust copt se va revărsa încet pe limbă. Apoi, veți simți brusc încântare și bucurie, care va evolua domol spre ușurință și fericire – asta înseamnă că a sosit timpul pentru fantezia florală. Și tot așa la fiecare înghițitură!

   

  40.00 lei
 • Honduras San Jose

  Atingerea nu a fost niciodată atât de blândă… Chaturra și Catuai – aceste două varietăți și-au împreunat „sufletele” pentru a vă trimite într-o călătorie a senzațiilor. Aceasta va începe cu fantezia nucilor și ciocolatei, cochetăria fructelor de pădure, învăluindu-vă cu note florale de iasomie, ial la final veți resimți o ușoară aciditate a beatidudinii dulci-cremoase.

  53.00 lei
  4.8333333333333 out of 5
 • Indonesia Sumatra

  Varietate: Typica
  Altitudine: 1300 m
  Regiunea: Sumatra
  Fermă: Mandheling
  Procesare: Spălată
  Clasificare: Premium size 17/18

  Uneori, cu toții ne dorim o izolare agreabilă undeva pe insula Sumatra, unde să „vorbim” doar cu palmierii, nisipul și briza mării. Gustați cafeaua picantă capabilă sa teleporteze simțurile dvs.  Cum reușește?

  Gustul va fi pur și simplu copleșit cu note de cedru, ciocolată, iar din acel moment basmul nu va mai înceta.

  46.00 lei
 • Burundi Butihinda

  Îți va aduce Africa de Est cu caracterul său exploziv și tradițiile vibrante în ceașca ta de cafea. Culese manual, boabele de cafea Bourbon (arabica) sunt imediat decojite, trimise la o fermentație de 15 ore și apoi uscate la soare. Papilele tale gustative vor sesiza note florale, de afine și aciditatea seducătoare a vinului.

  46.00 lei
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER
Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau