Latte cu ciocolată albă rețeta de la HotSpot Coffee
Latte cu ciocolată albă – o modalitate ușoară de a îndulci viața ta. Cu ciocolată albă această bautură se primește și mai gustoasă și interesantă.
Ingrediente:
- cafea măcinată Ethiopia Limu Bufata – 2.5 linguri de masă.;
- apă – 320 ml;
- lapte – 700 ml;
- ciocolată albă – 120 g
Mod de preparare:
- Cafeaua se toarnă în French Press, se toarnă apă fierbinte, se acoperă și se lasă la infuzat timp de 3-4 minute.
- Laptele se toarnă într-o cratiță și pune la foc mediu. Se aduce la fierbere și se adaugă ciocolată farâmițată. Se mestecă timp de 2 minute, până ciocolata se topește. Apoi amestecați până la o spumă groasă și o îndepărtați de la căldură.
- Se toarnă cafea într-un pahar înalt. Cu lingura adăugați deasupra spuma de la lapte și puțin lapte. A se servi imediat.