• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei
Category:

Columbia La Argelia Microlot Verde

Localizata in departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma La Argelia se afla situata la o altitudine perfecta (1580-1900m) si produce o cafea delicioasa! Dulce, cu un buchet aromatic complex in care predomina notele de fructe (portocale, piersici). La Argelia este o ferma de dimensiuni mici, ce produce 150-300kg pe luna. Faptul ca este situata pe malul unui rau, intr-o zona cu umiditate specifica, cu ploi permanente ii confera cafelei caracteristici speciale. Culeasa manual, cireasa cu cireasa, cu mare atentie si grija, de catre echipa lui Amparo Herrera, proprietara fermei, cafeaua este procesata umed, cu apa naturala de izvor si uscata la soare. Te vei bucura de o cafea aromata cu tente de caramel, migdale, foarte dulce, cu o aciditate citrica pronuntata, de portocale si un corp mediu.

Greutate

1000, 5000 (5x1kg)

Grad Prăjire

Verde

Grad Măcinare

Fără măcinare (Boabe)

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Golește
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.