• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei
Category:

Columbia La Argelia Microlot

Localizată în departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei, cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma La Argelia se află situată la o altitudine perfectă (1580-1900m) și produce o cafea delicioasă! Dulce, cu un buchet aromatic complex în care predomină notele de fructe (portocale, piersici). La Argelia este o fermă de dimensiuni mici, ce produce 150-300 kg pe lună. Faptul că este situată pe malul unui râu, într-o zonă cu umiditate specifică, cu ploi permanente îi conferă cafelei caracteristici speciale. Culeasă manual, cireașă cu cireașă, cu mare atenție și grijă, de către echipa lui Amparo Herrera, proprietara fermei, cafeaua este procesată umed, cu apă naturală de izvor și uscată la soare. Te vei bucura de o cafea aromată cu tente de caramel, migdale, foarte dulce, cu o aciditate citrică pronunțată, de portocale și un corp mediu.

Greutate

250, 1000

Grad Prăjire

Espresso, Filtru

Grad Măcinare

Fără măcinare (Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Golește
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.