• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei
Category:

Honduras San Jose

Pentru comenzile de 5 kg, veți primi 5 pungi a câte 1 kg

Vei regăsi un buchet complex în cele 2 varietăți cultivate (caturra, catuai), note de iasomie, ciocolată, nuci și fructe de pădure. Honduras San Jose este o cafea echilibrată, cu o aciditate plăcută, cremoasă și foarte dulce. Fondată încă din 1860 de către Pablo Paz, al doilea fermier din această zonă, și transmisă din generație în generație, ferma a fost moștenită de către Arnold Jose Paz Mejia, strănepotul lui Pablo. Acesta face parte din a patra generație a familiei și este dedicat acestei activități. Ferma este situată în regiunea Santa Barbara, la o altitudine de 1411 m. Singurul venit al familiei este producția de cafea. Arnold are astăzi doar 5 angajați permanenți si 18 temporari în timpul perioadei de recoltare.

Greutate

250, 1000, 5000

Grad Prăjire

Espresso, Filtru

Grad Măcinare

Fără măcinare (Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Golește
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.