• Nu este nici un produs în coș.
Coș Total:0.00 lei
panama
321

Panama Bambito Estate Verde

Ferma Bambito este amplasata in apropierea vulcanului Baru, in regiunea Chiquiri. Varietatile produse sunt 50% catuai, 45% caturra, 5% typica, la o altitudine de 1632 – 1821m. Temperaturile in aceasta zona sunt cuprinse intre 10 si 24 ͦC. Datorita temperaturilor joase si a altitudinii ridicate maturarea cireselor se realizeaza mai lent, iar rezultatul este spectaculos: o cafea mult mai dulce si mai acida.

Datorita  combinatiei de varietati se va obtine cea mai mai densa cafea preparata din America Centrala. Recolta are loc din decembrie pana in martie si sunt angajati in jur de 40 de oameni pentru a culege manual toate ciresele. Uscarea o fac la soare 12 ore, iar apoi in uscatoare mecanice, numite Guardiolas, pana se ajunge la umiditate de 11-12%.

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.