• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei

Coffee

Showing all 25 results

 • Merry Christmas Blend

  Blendul Merry Christmas vine cu un cadou aromagic, care-ți va dărui o plăcere dubla de Crăciun  – este un amestec de boabe, special conceput de HotSpot Coffee pentru sărbătorile de iarnă. Echipa noastră a creat un vals de arome, în care veți sesiza note de fructe coapte, nucă picantă și vin fiert. Mireasma magică a cafelei va fi un adaos perfect la masa de Crăciun, in preajma oamenilor dragi, reuniți de sarbatori.

  Crăciun fericit alături de HotSpot Coffee!

  40.90 lei
 • Brazilia Blue Diamond

  Adusă din regiunea Cerrado Mineiro, cafeaua dulce-cremoasă cu aciditate plăcută de mandarine vă va duce direct pe vârfurile munților unde a fost crescută. Are o aromă moale de migdale și ciocolată care va accentua diamantul tău interior, iar retrogustul său lung și plăcut îți va consolida simțurile.

  33.90 lei
 • Kenya Kegwa AA PLUS ESTATE

  Regiunea: Ngiriambu

  Altitudine: 1550 – 1720 m

  Varietate: SL 28, RUIRU 11

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 18/19

  O, acest parfum dulce care amintește de copilărie… Boabele de cafea din Kenya cu siguranță îți vor aminti de copilul din tine! Paleta parfumată de arome îți va „colora” senzațiile cu exuberanța fructelor coapte, în special cu aroma de măr, și te va surprinde cu aciditatea plăcută a coacăzelor roșii. Iar capodopera va fi finalizată cu o elegantă notă de vin – fructul nu mai este interzis!

  52.90 lei
 • Caramel & Nuts Blend

  Îți place cappuccino sau latte? Atunci această cafea este pentru tine. O combinație delicată cu note de nuci, alune, migdale și fistic cu adaos de cacao, îți vor oferi impresii noi și un val de inspirație. Iar aroma intensă cu note savuroase de caramelă te va invada cu unde de încântare, pentu ca mai apoi să-ți ofere mult dorita stare de relaxare.

  29.90 lei
 • Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot

  Stația de procesare Kokanna este situată în zona Gedeo, la 60 de km de orașul Yirgacheffe, la o altitudine de 1800-2100m. Producătorii locali duc recoltaculeasă manual, la moară. Aici are loc primul proces: sortarea, după care sunt decorticate și lăsate la fermentat în bazine cu apă timp de 36-48 de ore, urmând a fi spălate în apă limpede pentru a înlătura orice urmă de mucilagiu. Boabele sunt uscate la soare pe niște paturi ridicate și întoarse constant la 2-3 ore în primele zile ale procesului de uscare. Circulația aerului acestei micro-regiuni oferă o uscare uniformă boabelor, iar în 10-12 zile ajung la o umiditate ideală de 11,5%.

  Acest microlot conține un mix de varietăți specifice acestei zone.

  Cafeaua pe care o vei căuta din nou… Acum imaginează-ți că aroma din ceașcă îți umple aerul cu note tentante de vin cu nuanțe de mure, zmeură și coacăze negre, iar vibrațiile florilor de iasommie culmină acest festival al gustului.

  45.90 lei
 • Cuba Serrano Lavado

  Cauți o aromă complexă, care să-ți stârnească imaginația? Te vei simți învăluit de mirosul fumului de tutun,  intrand pentru o clipă în starea de meditație, pentru ca apoi să fii trezit de aroma proaspătă a ciocolatei negre. Călătoria  “dulce” culminează cu nuanțe de nucă și aciditate ușoară medie pentru a lăsa loc fanteziilor tale.

  Ferma: Serrano Lavado
  Varietate: Typica
  Altitudine: 1500 m
  Procesare: spălată
  Clasificare: Premium screen size 17/18
  Arome: nuci, cacao, tutun, ciocolată neagră, aciditate ușoară
  40.90 lei
 • El Salvador Finca El Carmen

  Acest soi de cafea este cultivat pe locul unei vechi așezări mayașe. Fii pregătit pentru un gust fabulos și o aromă fascinantă. Notele de ciocolata, caramel și pralina delicată îți vor provoca senzații incomparabile, iar aciditatea ușoară va veni cu un adaos de gust condimentat și nu îți va lăsa gândurile să evadeze prea departe. Soi: Bourbon (Arabica)

  For 5 kg orders, you will receive 5 bags of 1 kg each

  Region: Ahuachapan

  Altitude: 1300 m

  Variety: Bourbon

  Processing:  Washing

  Classification : Premium

  Size: 16/18

  Notes:  Chocolate , Caramel, Praline & Low Acidity 

  44.90 lei
 • El Salvador San Jose Ruffatti Microlot

  Ce este un microlot? Un lot exclusiv de cafea direct de la fermier, fapt care presupune controlul riguros la cultivarea, colectarea și prelucrarea boabelor. Vă prezentăm Red Bourbon (Arabica) cu un buchet fermecător de arome, protagoniștii căruia sunt piersica, mărul verde și notele florale, însoțite de aciditate delicată.

  45.90 lei
 • Ethiopia Sidamo

  Cafeaua care îți va oferi de fiecare dată o explozie de emoții senzoriale. Boabele de cafea întruchipează mii de soiuri din toată Ethiopia. Fiecare ceașcă ascunde un nou mister al combinației aromate dintre flori de cafea, fructe coapte și cacao, care nu se va mai repeta niciodată. Trăiește clipa și bucură-te de noile descoperiri.

  38.90 lei
 • Costa Rica – Puente Tarrazu

  Vă prezentăm cea mai căutată cafea de clasa premium din toată Costa Rica. Crescute la o altitudine de 1700 de metri, boabele de cafea din soiurile Katura și Bourbon (Arabica) au absorbit energia soarelui, a apei de ploaie și a aerului curat de munte. Simte melodia aromelor compusă din note de flori, fructe și nuci.

  44.90 lei
 • Guatemala Finca El Pilar

  Ce gust au dansurile latino americane? Răspunsul îl poți găsi dacă încerci cafeaua din regiunea Antigua a Guatemalei – vei simți vârtejul aromelor de caisă fină, piersică zglobie și lămâie jucăușă, culminând cu un gust plăcut de cacao. Vă poftim la dans!

  Regiunea: Antigua

  Altitudine: 1500 – 2000 m

  Varietate: Red Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Note: Aciditate Dulce și Citrică, Cacao, Caise & Piersică

  40.90 lei
 • Honduras San Jose

  Atingerea nu a fost niciodată atât de blândă… Chaturra și Catuai – aceste două varietăți și-au împreunat „sufletele” pentru a vă trimite într-o călătorie a senzațiilor. Aceasta va începe cu fantezia nucilor și ciocolatei, cochetăria fructelor de pădure, învăluindu-vă cu note florale de iasomie, ial la final veți resimți o ușoară aciditate a beatidudinii dulci-cremoase.

  47.90 lei
 • Hotspot Blend – 100 % Arabica

  Faceți cunoștință cu specialitatea noastră de cafea! Gândită pentru dvs., am creat o băutură super-echilibrată, datorită căreia veți experimenta  cu toate papilele gustative întregul farmec al boabelor de cafea proaspăt prăjite. Perfect pentru servirea într-o cafenea urbană – iubitorii de espresso vor fi încântați! Soi – 100% Arabica.

  31.90 lei
 • Indonesia Sumatra

  Varietate: Typica
  Altitudine: 1300 m
  Regiunea: Sumatra
  Fermă: Mandheling
  Procesare: Spălată
  Clasificare: Premium size 17/18

  Uneori, cu toții ne dorim o izolare agreabilă undeva pe insula Sumatra, unde să „vorbim” doar cu palmierii, nisipul și briza mării. Gustați cafeaua picantă capabilă sa teleporteze simțurile dvs.  Cum reușește?

  Gustul va fi pur și simplu copleșit cu note de cedru, ciocolată, iar din acel moment basmul nu va mai înceta.

  40.90 lei
 • Italian Espresso Blend

  Simțiți azi o stare de somnolență și vreți să vă recăpătați energia? Urgent consumați un espresso italian adevărat! Gustul echilibrat al boabelor de cafea proaspăt prăjite, vă va oferi un impuls de vivacitate și dispoziție pozitivă, iar gulerul spumat dublu,  va pondera tăria clasică. Nu dormiți – trăiți clipa chiar în acest moment!

  29.90 lei
 • Burundi Butihinda

  Îți va aduce Africa de Est cu caracterul său exploziv și tradițiile vibrante în ceașca ta de cafea. Culese manual, boabele de cafea Bourbon (arabica) sunt imediat decojite, trimise la o fermentație de 15 ore și apoi uscate la soare. Papilele tale gustative vor sesiza note florale, de afine și aciditatea seducătoare a vinului.

  40.90 lei
 • Decaffeinated Coffee

  Decaffeinated Coffee

  Varietate: Arabica

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 17/18

  Ideală pentru cei care vor să se energizeze, dar treptat și ușor.

  34.90 lei
 • Nicaragua Las Morenitas

  Aveți în față un exemplar de cafea cultivată în cele mai bune condiții – pe vârful unui munte cu o climă subtropicală.  Aceasta înseamnă că veți anticipa un gust echilibrat de boabe de cafea deosebit de coapte! Impresionați-vă  imaginația cu arome dulci de ciocolată, caramel, vapori vanilați de nuci de macadamia și aciditate subtilă.

  34.90 lei
 • Panama Bambito Estate

  Este un cadou pentru adevărații amatori de cafea – cea mai densă cafea din America Centrală! Totul datorită asamblajului unic din varietățile Catuai (50%), Caturra (45%) și Typica (5%). Astfel, gustul fiecărei cești este „desenat” în felul său: cuiva îi va apărea un peisaj dulce, altuia – tabloul tăriei, în timp ce alții vor regăsi imaginea unei nature statice redând echilibrul boabelor de cafea.

  47.90 lei
 • Peru Cajamarca

  Regiunea: Peru Cajamarca

  Altitudine: 1700 – 2000 m

  Varietate: Caturra, Typica, Yellow Catui

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Mesaj din America de Sud! Boabele de cafea „Katurra”, „Typica” și „Yellow Catuay” au coborât de la o altitudine de 2000 de metri, pentru a vă „povesti” cu savoare despre patria lor în ceașca preferată. Fiți gata să auziți notele aromate de măr verde copt, să simțiți exclamațiile potolite ale acordurilor muzicale de ciocolată neagră, iar pe final să rămâneți uimit de frumusețea tihnei de caramel.

  40.90 lei
 • Rwanda Supreme Ishema

  Regiunea : Ishema

  Altitudine : 1600 – 1900 m

  Varietate : Bourbon

  Procesare : Spalare

  Clasificare : Premium

  Size : 16/18

  Cât de îndepărtată este Africa de Est și cât de aproape este cafeaua din soiul Bourbon… Crescute în preajma gorilelor montane și maimuțelelor aurii, boabele de cafea au absorbit energia exuberantă și sunt gata să vă transmită puterile lor naturale. Explozii de note florale, pasiunea vișinelor negre, veselia ciocolatei, flirtul lămâilor și inspirația parfumului de vin – iată ce vă așteaptă!

  49.90 lei
 • Safari Coffee

  Regiunea: 4 ZONE IMPORTANTE DE CULTIVARE

  Altitudine: 1550 – 2000 m

  Varietate: UN MIX FORMAT DIN 4 SOIURI

  Procesare: Spălată

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Оoo, această incursiune în natura sălbatică a gusturilor vă va tulbura imaginația! Combinația uluitoare din patru soiuri de cafea de categoria premium vă va oferi senzații cu totul noi. La ce vă aventurați? Veți naviga pur și simplu pe corabie de fructe condusă de un căpitan de mere, prin marea vinului cu valuri de citrice, iar coacăzul roșu va fi vela umflată de vântul de zmeură.

  58.90 lei
 • San Augustin

  Admirăm cât de delicat este evidențiat echilibrul acestei cafele. Fuzionând între ele soiurile de Caturra și Castillo au creat o capodoperă a artei cafelei. Are un gust nobil, corpolent, cu note delicate de migdale prăjite și ciocolată, însoțite de un ușor tril al acidității malice, iar fiecare picătură din ceașcă își păstrează dulceața naturală.

  33.90 lei
 • San Domingo Barahona AA

  Regiunea: Barahona

  Altitudine: 1400 – 1700 m

  Varietate: Catura , Catuai

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Auziți? … Sunetul valurilor din Marea Caraibelor răzbate prin boabele de cafea Caturra și Catuai… Crescută pe coasta apelor corsare, cafeaua le-a absorbit spiritul și temperamentul. Prin urmare, să nu vă mirați dacă vă veți simți stăpânul mării, după ce vă veți bucura la maxim de notele florale și de caramel ale unui gust super echilibrat!

  44.90 lei
 • Tanzania AA PLUS

  Regiunea: Mbeya

  Altitudine: 1100 – 1700 m

  Varietate: Bourbon

  Procesare: Spălare

  Clasificare: Premium

  Size: 16/18

  Euforia în versiunea africană este ceea ce vă va dărui cafeaua din soiul Bourbon. Călătoria către chintesența gustului va demara cu un preludiu blând de mere verzi, a căror gust copt se va revărsa încet pe limbă. Apoi, veți simți brusc încântare și bucurie, care va evolua domol spre ușurință și fericire – asta înseamnă că a sosit timpul pentru fantezia florală. Și tot așa la fiecare înghițitură!

   

  35.90 lei
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Cafea Proaspăt Prăjită

În fiecare zi, suntem bucuroși să prăjim cafea de specialitate pentru voi. Puteți cumpăra cafea boabe sau cafea măcinată de la noi. Este o arabica 100%, de calitate excepțională și aromată sau blenduri arabica. Întraga gamă de cafea are un gust plin și corpolent. Se potrivește pentru preparare la filtru, presă franceză, espressor, ibric sau ceainic. Ambalajele de 250, 500 de grame si 1 kg sunt potrivite pentru casă sau cadou pentru oamenii dragi. Iar pozitiile de 5,10 și 20 kg vor fi avantajoase pentru birou sau cafenele. În magazinul nostru veți găsi cafea braziliană, columbiană, etiopiană, dar și cafea din multe colțuri ale lumii.

Puteți comanda cafea în București sau în orice alt oraș din România. Livrarea – 19 lei. Livrarea gratuită începe de la o comandă de 250 lei.

Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau