• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei

Cum comand?

Hotspot Coffee

Hotspot Coffee este cea mai mare prajitorie de cafea care poate fi accesibila clientilor en-detail. Comandand produse din magazinul nostru, aveti garantia calitatii si, in acelasi timp, economisiti timpul pierdut in cazul cumparaturilor in sistemul clasic. HotspotCoffee.ro va pune la dispozitie toate mijloacele de informare pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

1. Efectuarea comenzii

ONLINE

Daca doriti sa comandati online, apasati butonul „Adauga in cos” pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati. Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, finalizati procesul de comanda completand fisa de comanda cu datele Dumneavoastra (sau ale firmei in numele careia comandati) si apasand pe butonul „Finalizeaza comanda” . Asigurati-va ca ati completat corect datele de contact!

Imediat dupa aceea, veti primi un mesaj de notificare pe adresa de email pe care ati introdus-o in fisa de comanda.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea comenzii. Nicio comanda nu se livreaza inainte de confirmarea telefonica, ci doar dupa momentul confirmarii telefonice.

2. Facturarea

FACTURA este emisa atat pentru comenzile pe persoana juridica, cat si pe persoana fizica. Pentru comenzile livrate in afara Bucurestiului, factura este emisa fara chitanta – gratie contractului cu firmele de curierat, rambursul comenzilor este virat direct in contul colector bancar, iar astfel chitanta valabila este cea emisa de curier in momentul predarii coletului.

In cazul in care doriti o comanda impartita in doua sau mai multe facturi, trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare factura inseamna un colet separat. Astfel, doua facturi inseamna colete diferite, care se supun individual conditiilor de livrare de la Punctul 4.

NB: In cazul in care pierdeti chitanta, firma de curierat prin care ati ales sa va fie livrat coletul este cea care va poate oferi o copie dupa chitanta. In cazul in care pierdeti factura, contactati-ne pentru a va trimite o copie dupa aceasta.

 

3. Livrarea comenzii

Echipa HotspotCoffee.ro va inregistra comanda Dumneavoastra si va face livrarea, tinand cont de preferintele selectate in fisa de comanda (ora si ziua livrarii) si de disponibilitatea imediata a produselor comandate (daca sunt sau nu in stoc).

In functie de ora la care plasati comanda, de localitatea in care doriti livrarea si considerand ca produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastra poate ajunge in minim doua ore, maxim doua zile lucratoare.

 

4. Costul de livrare

BUCURESTI

  • pentru comenzile de până la 250 lei taxa de transport este de 19 lei per 1 kg de produs la adresa indicată. Pentru fiecare kg în plus, la cost se adaugă 1 leu.
  • pentru comenzile de peste 250 lei livrarea este gratuită.

ÎN ROMÂNIA

  • pentru comenzi de până la 250 lei, taxa de transport este de 19 lei pentru o comandă de până la 1kg în orice localitate din România la adresa indicată. Pentru fiecare kg în plus, la cost se adaugă 1 leu.

5. Plata comenzii

Se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  • Plata cash, in momentul intrarii in posesia produselor;
  • Plata online cu cardul, prin Mobilpay;
  • Plata cu cash la livrare in Bucuresti;
  • Plata prin virament banacar in contul S.C. HOTSPOT COFFEE S.R.L.: RO51BTRLRONCRT00S0296301, deschis la Banca Transilvania.

Conform legislatiei in vigoare, platile ce depasesc suma de 5000 RON se vor efectua de catre persoanele juridice numai cu ordin de plata, CEC sau B.O.

C.I.F. : RO 30987311

Nr inregistrare : J40/7017/2014

Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau