• Nu este nici un produs în coș.
Coș Total:0.00 lei
burundi_normal
coffee_beanscoffee_groundedcoffee_grounded_grounded

Burundi Butihinda

Situata la o altitudine de 1500-1700m, in regiunea Muyinga, pe un sol argilos-nisipos, ferma detine 7 statii de procesare umede si colecteaza cafea de la peste 28 216 de fermieri. Este foarte atent selectionata pentru a exporta o cafea spalata de cea mai buna calitate, grad Speciality, dimensiunea bobului peste 15. O atentie deosebita se acorda controlului calitatii. Pentru a se asigura o cafea de cea mai buna calitate, aceasta se culege manual, cireasca cu cireasa. La statia de procesare, ciresele sunt sortate si decorticate imediat dupa receptionarea acestora. Procesul de fermentare dureaza intre 12 si 16 ore, iar uscarea se face la soare pe mese ridicate. Fiecare statie este dotata cu  cate 200 astfel de mese. Varietatea de cafea a fermei este peaberry bourbon si prezinta note florale, de piersici, coacaze rosii, o aciditate de vin si o corpolenta medie.

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.