• Niciun produs în coș.
Coș Total:0.00 lei

Burundi Butihinda

Situată la o altitudine de 1500-1700m, în regiunea Muyinga, pe un sol argilos-nisipos, fermă deține 7 stații de procesare umede și colectează cafea de la peste 28 216 de fermieri. Este foarte atent selecționată pentru a exportă o cafea spălată de cea mai bună calitate, grad Speciality, dimensiunea bobului peste 15. O atenție deosebită se acordă controlului calității. Pentru a se asigura o cafea de cea mai bună calitate, această se culege manual, cireasca cu cireașaLa stația de procesare, cireșele sunt sortate și decorticate imediat după recepționarea acestora. Procesul de fermentare durează între 12 și 16 ore, iar uscarea se face la soare pe mese ridicate. Fiecare stație este dotată cu  câte 200 astfel de mese. Varietatea de cafea a fermei este peaberry bourbon și prezintă note florale, de piersici, coacăze roșii, o aciditate de vin și o corpolentă medie.

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.