• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei
Vânzare
Category:

Burundi Butihinda

Îți va aduce Africa de Est cu caracterul său exploziv și tradițiile vibrante în ceașca ta de cafea. Culese manual, boabele de cafea Bourbon (arabica) sunt imediat decojite, trimise la o fermentație de 15 ore și apoi uscate la soare. Papilele tale gustative vor sesiza note florale, de afine și aciditatea seducătoare a vinului.

Greutate

, , , , ,

Grad Măcinare

Fără măcinare (Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric, Pentru French Press, Pentru Mocha

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Golește
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.
Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau