• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei
Category:

Costa Rica – Puente Tarrazu

Pentru comenzile de 5 kg, veți primi 5 pungi a câte 1 kg.

Regiunea: Tarrazu Valley

Altitudine: 1650 – 1700 m

Varietate: Catura & Bourbon

Procesare: Spălare

Clasificare: Premium

Size: 16/18

Note: Florale, Fructe & Nuci

Greutate

250, 1000, 5000 (5x1kg)

Grad Prăjire

Espresso, Filtru

Grad Măcinare

Fără măcinare (Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Prăjim cafeaua
în ziua comenzii
Livrare gratuită
de la 250 lei
Garantăm
100% calitate
Golește
Cum se păstrează
+25°
Evitați accesul
  • aerului
  • luminii
  • căldurii
-18°
Urmați regulile
  • sigilat
  • păstrat max. 12 luni
Cum se prepară
Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.