• No products in the cart.
Cart Total:0.00 lei

Călătoria Aromei: De la Plantă la Ceașcă cu Hotspot Coffee

Călătoria Aromei: De la Plantă la Ceașcă cu Hotspot Coffee

HotSpot Coffee dezvăluie povestea captivantă a călătoriei cafelei, de la recoltare până în ceașca ta, aducându-ți farmecul autentic al acestei băuturi universale.

Cafenele Portabile și Evoluția Consumului

Cafenele Portabile și Evoluția ConsumuluiÎn era pandemiei, pasiunea pentru cafea s-a reinventat, iar HotSpot Coffee explorează fenomenul diversificării preferințelor. Cafeaua nu mai este doar o băutură, ci o experiență cu accente de eleganță, consumul crescând spectaculos.

Transport și Ambalare

Povestea începe odată cu transportul boabelor de cafea, iar alegerea corectă a mijloacelor de transport este crucială. Furgonetele curate și conform normelor sanitare sunt esențiale. Boabele aromate călătoresc în saci densi de pânză sau în cutii de lemn pentru a-și păstra prospețimea. La încărcare, spațiul dintre cutii și saci este esențial pentru a permite circulația aerului și a preveni condensul.

Cultura Cafelei: Hotspot CoffeeCultura Cafelei: Hotspot Coffee

Fiecare ceașcă de cafea spune o poveste, iar HotSpot Coffee te poartă prin istoria și cultura acestei băuturi divine. De la Ethiopia   antică până în zilele moderne, arabii au rafinat arta pregătirii cafelei. Modul de consum variază, iar HotSpot Coffee subliniază că esențialul stă în prepararea corectă.

Tendințe Moderne ale Cafelei

Într-o lume cu peste două sute de specii de arbori de cafea, HotSpot Coffee evidențiază popularitatea înfloritoare a boabelor de Arabica și Robusta. Aceste două varietăți domină 98% din piața mondială, iar prăjirea și proporționalitatea influențează esențial gustul final.

Alătură-te HotSpot Coffee în călătoria continuă spre perfecțiunea cafelei, unde tradiția se îmbină perfect cu inovația pentru a oferi cea mai extraordinară experiență în fiecare înghițitură!

 • Cuba Serrano Lavado

  Cauți o aromă complexă, care să-ți stârnească imaginația? Te vei simți învăluit de mirosul fumului de tutun,  intrand pentru o clipă în starea de meditație, pentru ca apoi să fii trezit de aroma proaspătă a ciocolatei negre. Călătoria  “dulce” culminează cu nuanțe de nucă și aciditate ușoară medie pentru a lăsa loc fanteziilor tale.

  Ferma: Serrano Lavado
  Varietate: Typica
  Altitudine: 1500 m
  Procesare: spălată
  Clasificare: Premium screen size 17/18
  Arome: nuci, cacao, tutun, ciocolată neagră, aciditate ușoară
  46.00 lei
  5 out of 5
 • El Salvador San Jose Ruffatti Microlot

  Ce este un microlot? Un lot exclusiv de cafea direct de la fermier, fapt care presupune controlul riguros la cultivarea, colectarea și prelucrarea boabelor. Vă prezentăm Red Bourbon (Arabica) cu un buchet fermecător de arome, protagoniștii căruia sunt piersica, mărul verde și notele florale, însoțite de aciditate delicată.

  50.00 lei
  4.8 out of 5
 • Brazilia Blue Diamond

  Adusă din regiunea Cerrado Mineiro, cafeaua dulce-cremoasă cu aciditate plăcută de mandarine vă va duce direct pe vârfurile munților unde a fost crescută. Are o aromă moale de migdale și ciocolată care va accentua diamantul tău interior, iar retrogustul său lung și plăcut îți va consolida simțurile.

  38.00 lei
  4.8 out of 5
Oferim 10% reducere pentru abonare la newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu aceste documente: Politica de Confidentialitate și Termeni și condiții.

Cosul tau