Showing all 2 results
Regiunea: Pamwamba
Altitudine: 1200 – 1700 m
Varietate: Bourbon & Ruiru
Procesare: Spălare
Clasificare: Premium
Size: 16/18
Note: Corp Puternic, Aromă Citrică, Aciditate Medie & Vin Alb
Localizata in departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma La Argelia se afla situata la o altitudine perfecta (1580-1900m) si produce o cafea delicioasa! Dulce, cu un buchet aromatic complex in care predomina notele de fructe (portocale, piersici). La Argelia este o ferma de dimensiuni mici, ce produce 150-300kg pe luna. Faptul ca este situata pe malul unui rau, intr-o zona cu umiditate specifica, cu ploi permanente ii confera cafelei caracteristici speciale. Culeasa manual, cireasa cu cireasa, cu mare atentie si grija, de catre echipa lui Amparo Herrera, proprietara fermei, cafeaua este procesata umed, cu apa naturala de izvor si uscata la soare. Te vei bucura de o cafea aromata cu tente de caramel, migdale, foarte dulce, cu o aciditate citrica pronuntata, de portocale si un corp mediu.